Despre Noi


Vaalbara Industries, companie cunoscută până în anul 2016 sub numele de Floor4All, reprezintă acelaşi partener de încredere în domeniul pardoselilor, dar acum cu o altă denumire. Din anul 2007, VAALBARA este distribuitor de pardoseli mid si high-end în România, atât pentru amenajări interioare cât şi pentru exterioare, cu peste 6000 de modele, texturi şi culori pentru mochetă şi 600 de modele de parchet din lemn masiv, stratificat, de exterior sau PVC.

Oferim clienților soluții integrate, inteligente și rapide în domeniul pardoselilor, oferind consultanță de specialitate în alegerea produsului potrivit, de la model, textură și cromatică, la tot ce presupune montarea și condițiile de îngrijire pentru ca produsul să își păstreze calitatea și aspectul în timp. Calitatea produselor, suportul tehnic pe toată perioada proiectului (de la consultanță la finisajul pardoselei), posibilitatea de personalizare a pardoselii în funcție de preferințe, echipa de montaj profesionistă și prețurile acesibile sunt doar câteva dintre motivele pentru care Vaalbara Industries face diferența pe piața din România.

Printre clienții care au călcat pragul showroom-ului Vaalbara Industries se numără arhitecți și designeri renumiţi, proprietari de imobile, hoteluri, restaurante, de spații creative sau birouri.Accesorii pentru amenajari interioare si exterioare

Începând cu anul 2016, Vaalbara introduce și o secțiune cu produse de design ce păstrează stilul brandului și vine în completarea acestuia.

 

Showroom Vaalbara Industries

Panait Iatropol, 22

Bucureşti, zona Cotroceni

Contact: +40 722 469 364