Clasic


Parchet clasic stratificat stejar natur herringbone.

Parchetul Herringbone cunoscut la noi sub numele de „solzi de peste” este printre cele mai vechi modele de parchet dezvoltate și folosite tradițional în Europa. În anul 1539 Fracisc I, Regele Franței  a angajat special meșteri  din Italia pentru a monta acest tipar de parchet în reședința regală, castelul Fontainebleau din Paris.

Parchetul Herringbone este un model clasic European alcătuit din lamele scurte, tăiate în unghi drept pentru a forma tiparul  în V binecunoscut.  Acest unghi drept este ceea ce diferențiază modelul „solzi de peste” de modelul Chevron.

Parchet clasic bradut,stejar, acesta este fabricat din mai multe straturi de lemn, cel mai des comercializat fiind insa parchetul triplustratificat.
Acesta este alcatuit – asa cum ii sugereaza si denumirea – din 3 straturi de lemn, presate si lipite intre ele la unghi de 90 de grade (in cruce) unul fata de celalalt, cu grosime ce poate sa varieze, insa cel care este cuprins intre 10 si 14 mm este cel mai recomandat de catre specialisti.

Produs Stejar stratificat
Finisaj Lacuit
Dimensiuni 600x90x10mm
Incalzire prin pardoseala Da
Instalare Lipire